Moontalk Mobilella laatua palveluun – Top-Osa Oy

Top-Osa on pirkanmaalainen tiivistetalo, joka on palvellut asiakkaitaan jo reilu 30 vuotta. Yritys aloitti auto- ja trukkitarvikeliikkeenä. Toimintansa aikana yritys on kasvanut ja kehittänyt erikoisosaamistaan tarvikeliikkeestä tiiviste-ekspertiksi. Top-Osa Oy valitsi Moontalk Mobilen erinomaisen puhelulokin ja soittajantunnistuksen ansiosta.

”ME PANOSTAMME LAATUUN, NIIN TUOTTEISSAMME KUIN ASIAKASPALVELUSSA.”

– Top-Osan pääliiketoiminta on ollut  viimeiset 10 vuotta hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteiden valmistus ja myynti, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Kalle Tuominen.

– Yrityksen omistajuus siirtyi meille nykyisille omistajille vuonna 2010, jolloin päätimme keskittää liiketoiminnan tiivistetaloksi, Kalle kiteyttää. Kun Kallelta kysyy, mikä on Top-Osan erityislupaus asiakkailleen, niin vastaus tulee nopeasti:

– Me panostamme laatuun, niin tuotteissamme kuin asiakaspalvelussa. Tarjoamme asiakkaille laadukkaita tuotteita sekä henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua. Kalle nostaa esille myös henkilökunnan merkityksen osana laadukasta tuotetta:

– Meillä henkilökunta on ollut jo pitkään talossa ja tuntee tuotteet sekä toimialan. Meillä on myös yrityksessä vahva tiimihenki ja jokainen haluaa varmistaa, että asiakkaamme saavat aina vaan parasta, Kalle tiivistää.

SOITTAJANTUNNISTUS JA PUHELULOKI RATKAISEVINA OMINAISUUKSINA

Asiakaspalvelun laatu ja tehokkuus olivat myös vaikuttavina tekijöinä, kun Moontalk Mobile valittiin Top-Osaan puhelinjärjestelmäksi.

Moontalk Mobilessa ratkaisevina ominaisuuksina olivat, että Moontalk Mobile kertoo soittajan tiedot jo puhelun saapuessa sekä Moontalk Mobilesta kaikki näkevät yrityksen numeroon saapuneiden puheluiden tilanteen, Kalle kuvaa Moontalk Mobilea.

– Meillä on asiakkaina niin yrityksiä kuin yksittäisiä asiakkaita. Asiakkaat käy meillä paikan päällä, mutta lisäksi paljon asioita hoidetaan puhelimitse ja sähköpostilla.

Moontalk Mobile-puhelulokista jokainen työntekijä näkee, onko kaikki saapuneet puhelut hoidettu ja onhan asiakas tavoitettu, Kalle kertoo Moontalk Mobilen käytöstä.

Kysyttäessä risuja ja ruusuja Moontalk Mobilesta ja sen käytöstä, Kalle naurahtaa hiukan ja toteaa:

– Me ollaan hyvin tyytyväisiä, en muuttaisi mitään.

 

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Mobiilivaihde vertailu