Mustalinjalla tavoitettavuus kuntoon – Lehto Group

Lehto Group on kotimainen rakennusalan uudistaja, jonka innovatiivisen toimintamallin ydin on talousohjattu rakentaminen. Yrityksellä on yhteensä 14 toimipaikkaa ympäri Suomen, joista pääkonttori on Kempeleessä. Lisäksi Lehto Groupilla on toimipaikka Tukholmassa.

Lehto Group otti Mustalinjan käyttöön vuonna 2019. Mustalinja -palvelulla haluttiin tukea puhelinvaihteen toimintaa ja helpottaa mm. asiakaspalvelussa puhelujen yhdistämistä. Loistava tavoitettavuus on Lehto Groupille tärkeää ja Mustalinja tarjosi ratkaisun, jolla voitiin parantaa jo hyvällä tasolla ollutta tavoitettavuutta.

– Mustalinja-mobiilivaihde on meillä käytössä Lehto Groupin puhelinvaihteessa sekä muutamalla tiimillä”, kertoo Maria Pernu, Lehto Groupin hallintoassistentti.

– Mustalinjassa tärkeimpiä ominaisuuksia on puheluloki. Meillä puhelinvaihteeseen vastataan Kempeleessä ja Vantaalla ja siksi on tärkeää, että molemmilla paikkakunnilla nähdään kaikkien puhelujen tilanne reaaliajassa. Näin voimme varmistaa, että jokaiselle asiakkaan puheluun on vastattu tai soitettu takaisin mahdollisimman pian, jatkaa Maria.

Lehto Group kokemuksia

Mustalinja-palvelun tuottama raportiikka on tuonut uutena elementtinä mitattavuutta puhelinliikenteeseen. Ennen Mustalinjaa ei ollut saatavilla raportiikkaa puheluista, mutta nyt raportointia on helppo saada ja tavoitettavuutta mitata.

Yksi Mustalinjan positiivisin yllätys on Marialle ollut sovelluksen tuotekehitys.

– Mustalinja on kehittynyt paljon viimeisen vuoden aikana ja päivityksiä on tullut useita. Lähes joka päivityksessä on tullut jotain uutta lisää. Meille varsinkin oli tärkeää saada käyttöön puhelujen yhdistäminen myös vapaavalintaiseen numeroon.

Lisää tietoa Lehto Groupista löydät sivuilta lehto.fi » 

Lehto Group kokemuksia
Kuva: Hallintoassistentti Maria Pernu käyttää Mustalinjaa työssään.

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Lataa mobiilivaihdevertailu

  • Lisätietoja henkilötietojen käsittelystämme löydät tietosuojaselosteestamme »
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Mobiilivaihde vertailu