“Mustalinja on ollut helkkarin järkevä ja helppo käyttää.” – Koukkupaja Oy

Mustalinja osana Koukkupaja Oy:n kasvutarinaa

Koukkupaja Oy on perustettu vuonna 2009 Oulussa. Reilun kymmenen toimintavuoden aikana Koukkupaja on tehnyt uskomattoman kasvun.

– Meillä kasvuvauhti on ollut hyvä, koska paketti on kunnolla hallussa. Tärkeimpinä kasvun tekijöinä on ollut tavoitettavuus ja loistava palveluasenne ensimmäisestä asiakaskontaktista lähtien. Siksi meillä on loistava henkilöstö ja toimivat työkalut, kuten Mustalinja, kertoo Koukkupajan toimitusjohtaja Jaki Anttila ja jatkaa:

– Ei yritys pysty tällaiseen kasvuun, jos koko palveluketjua ei saada hoidettua kunnolla. Palveluketju lähtee Mustalinjasta ja se päättyy avainten luovutukseen.

Asiakaspalvelun taso säilytetään ensimmäisestä kontaktista viimeiseen

Koukkupaja Oy on Suomen suurin vetokoukkujen erikoisliike. Yritys myy ja asentaa vetokoukkuja, niiden sähkösarjoja sekä peruutustutkia.

– Koukkupaja tunnetaan hyvästä palvelusta, laadukkaista tuotteista ja kohtuullisesta hintatasosta, Jaki tiivistää Koukkupajan toiminnan.

– Meillä on vaatimuksena koko porukalle, että asiakaspalvelun taso säilytetään ensimmäisestä kontaktista viimeiseen. Lähtötilanne luo ensivaikutelman koko paketista, eikä palveluketju saa katketa, ettei tule asiakkaalle pettymystä, Jaki kuvaa yrityksen toimintakulttuuria ja lisää: – Sama palveluasenne kulkee läpi koko organisaation. Näin asiakaspalveluun saa luotua standardin, joka kulkee asiakaskokemuksen alusta loppuun ja tuottaa tyytyväisiä asiakkaita.

”Paljon on vuosien varrella opittu liiketoiminnasta, mutta paljon on tehty oikein”

Koukkupaja Oy liiketoiminnan kehitys on melkoinen kasvutarina. Yrityksen toiminta on kasvanut yhdestä toimipaikasta 22:een, ja niitä löytyy ympäri Suomen, Helsingistä Rovaniemelle. Vuositasolla yrityksessä tehdään noin 14 000 vetokoukun asennusta.

– Paljon on vuosien varrella opittu, mutta paljon on tehty myös kerralla oikein. Hyvät toimittajasuhteet, laadukkaat tuotteet ja laadukas työn laatu sekä asiakaspalvelu ja tavoitettavuus ovat olleet meillä kasvun ytimessä, Jaki toteaa yrityksen kehityksestä.

Koukkupaja on Mustalinjan ensimmäisiä asiakkaita

Mustalinjan käytöstä Koukkupajalla on pitkä kokemus, sillä Koukkupaja on ensimmäisiä Mustalinja-asiakkaita. Yhteistyön juuret ulottuvat siis sekä Koukkupajan kuin Mustalinjan yritystoiminnan alkuvuosille.

– Toki vuosien varrella on ollut monenlaisia hetkiä, kun on koettu erilaisia kasvuhaasteita, mutta niistä on menty yli. Mustalinjan toiminnan vaikutus meidän yrityksessä on vienyt voiton, myös pienten mutkien kohdalla, Jaki summaa yhteistyötä Mustalinjan kanssa.

Mustalinjan puheluloki on Koukkupajalle käytetyin ominaisuus. Sitä seurataan koko ajan ja yrityksen takaisinsoittoprosentti asiakkaille onkin 100%.

– Olen saanut Mustalinjan vuoksi jopa henkilökohtaiset kiitokset asiakkaalta meidän asiakaspalvelusta, Jaki sanoo ja jatkaa: – Asiakas ei ollut katsonut meidän aukioloaikoja ja soittanut myyntiin, josta oli saanut tiedotteen aukioloajoista. Mutta koska meillä porukka näki Mustalinjasta puhelun tiedot, niin meiltä olikin soitettu asiakkaalle takaisin noin minuutin sisällä, vaikka liike ei ollutkaan auki.

”Mustalinjalla on olennainen osa meidän yrityksen kasvussa”

Kun Jakilta kysytään, mitä Mustalinja on teidän yrityksessä muuttanut, hän vastaa:

– Mustalinja toimii meillä loistavasti ja voin jopa sanoa, että Mustalinjalla on olennainen osa meidän yrityksen kasvussa.

Loppuun Jaki vielä lisää:

– Tämän paremmaksi yhteistyö ei voi mennä, kun Mustalinja on ollut vielä jopa helkkarin järkevä ja helppo käyttääkin. Lisäksi tuntuu, että monin paikoin yritysten ideologiat (positiivinen hulluus) ovat aika hyvässä synkassa keskenään.

Lisää Koukkupajasta:

koukkupaja.fi »
Koukkupaja Facebookissa »
Koukkupaja Youtubessa »

 


 

Mitä hyötyä on Mustalinjasta? Lue lisää »

 


 

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Lataa mobiilivaihdevertailu

  • Lisätietoja henkilötietojen käsittelystämme löydät tietosuojaselosteestamme »
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Mobiilivaihde vertailu