“Olemme tyytyväisiä päätöksestä palata käyttämään Mustalinjaa” – SR-Harvesting Oy

SR-Harvesting Oy palasi Mustalinja-asiakkaaksi: “Uskalsimme kokeilla Mustalinjaa toistamiseen emmekä ole katuneet sitä päätöstä.”

SR-Harvesting Oy on erikoistunut maatalous-, maanrakennus- ja kiinteistönhoitokoneiden sekä niiden lisälaitteiden kauppaan. Yrityksen liiketoimintaa määrittää kaksi tärkeää arvoa; kiertotalouden edistäminen sekä asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu.

– Olemme enemmän kuin pelkkä konemyyjä. Haluamme auttaa asiakkaan liiketoimintaa auttamalla mm. hankintojen rahoituksessa sekä tarjoamalla monipuolisia huoltopalveluja, kertoo SR-Harvesting Oy:n asiakkuuspäällikkö Laura Viitamäki. – Tämän vuoksi myös tavoitettavuus on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että jokainen asiakaspuhelu hoidetaan ja asiakas saa aina kaipaamansa tiedon, Laura tiivistää yrityksen asiakaspalvelun ydintä.

SR-Harvesting Oy aloitti toimintansa vuonna 2010 Virroilla.

– Yrityksen toiminta alkoi metsäkoneiden ja niiden laitteiden myynnillä, josta myös yrityksen nimi juontaa juurensa. Pikku hiljaa yrityksen toimintaan tuli mukaan maatalouskoneiden ja niiden lisälaitteiden myynti, Laura kertoo yrityksen alkuvaiheista.

Yrityksen toiminta on kasvanut tasaisesti vuosien varrella. Yrityksen päätoimipaikka on Virroilla. Tytäryhtiön SRH-Service Oy:n toimipaikat sijaitsevat Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Viitasaarella. Lisäksi SRH-Servicen henkilökunta liikkuu asiakkaiden huoltotarpeiden puitteissa ympäri Suomea.

Kiertotalouden edistäminen keskeisenä toimintana

– SR-Harvestingin toiminnassa panostetaan kiertotalouden edistämiseen monin eri tavoin, Laura kertoo. Yrityksellä onkin ollut valikoimassaan jo vuodesta 2014 Valparts – kierrätysosat Valtra- ja Valmet-traktoreihin.

– Valparts-kierrätysosissa hyödynnetään käytöstä poistettuja laitteita, jotka puretaan varaosiksi Virroilla. Kierrätysosia toimitetaan asiakkaille ympäri Suomea sekä Pohjoismaihin ja Baltiaan, Laura jatkaa.

Mustalinja otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 2018

Mustalinjasta Laura kuuli ensimmäisen kerran vuonna 2018. Yritykselle oli etsitty sopivaa ratkaisua puheluliikenteeseen, sillä asiakkailta oli tullut aika ajoin palautetta siitä, ettei henkilökuntaa tavoittanut, varsinkaan kiireiseen aikaan. Mustalinja taasen vaikutti toiminnallisuuksiltaan sopivalta ratkaisulta.

– Mustalinja otettiin meille aika nopealla aikataululla käyttöön, Laura muistelee Mustalinjan käytön aloitusta kolmen vuoden takaa.

– Meille tuli kuitenkin heti alkuun isoja ongelmia. Puhelinlinjat olivat pitkään kiinni eikä asiakkaat tavoittaneet ketään henkilökunnasta, Laura jatkaa.

– Ajankohta oli vielä pahin mahdollinen, sillä meneillään oli firman kiireisimmät viikot. Se oli ihan katastrofi. Palvelu irtisanottiinkin aika nopeasti sen jälkeen, kertaa Laura kolmen vuoden takaisia tapahtumia.

“Uskalsimme kokeilla Mustalinjaa toistamiseen emmekä ole katuneet päätöstä”

Mustalinjan ja SR-Harvestingin yhteinen matka ei onneksi kuitenkaan päättynyt täysin.

– Mustalinjasta tuli Joni käymään noin vuoden päästä tapahtuneesta ja kertoi tarkasti kaikista Mustalinjan toiminnassa tapahtuneista uudistuksista ja muutoksia, Laura kuvaa Mustalinja-asiakkuuden seuraavaa askelta.

– Joni kävi meidän kanssa kaikki yksityiskohdat tarkasti läpi ja siksi uskalsimme lähteä kokeilemaan uudestaan Mustalinjaa meidän yrityksessä, Laura tiivistää päätöksen palata Mustalinjan asiakkaaksi.

Puheluloki on edelleen tärkein ominaisuus

– Mustalinjan puheluloki on meille edelleen se tärkein ominaisuus. Sen avulla voidaan varmistaa, että hoidamme jokaisen asiakkaalta tulleen puhelun, Laura kertoo Mustalinjan käytöstä.

– Myös puhelujonoilla on meidän toiminnassa tärkeä rooli, niin asiakkaille kuin meille itselle. Asiakkaat saavat soittaa vaan yhteen numeroon, jossa valikko ohjaa heidät oikeaan puhelujonoon, Laura jatkaa Mustalinjasta ja lisää:

– Myös lomavastaaja ja ulosnäytettävän numeron valinta ovat olleet meillä tykättyjä ominaisuuksia.

– Vaikka meillä useampi huokaili kuullessaan päätöksestä palata Mustalinjan käyttäjäksi, ei siitä kukaan enää mieti niin, Laura sanoo hiukan hymyillen.

– Kyselinkin meidän väeltä, olisiko kertoa mitään palautetta, niin kenelläkään ei ollut mitään negatiivista sanottavaa. Olemme siis tyytyväisiä päätöksestä palata käyttämään Mustalinjaa, tiivistää Laura lopuksi.

Lue lisää SR-Harvesingista:

srharvesting.fi »
SR-Harvesting Facebookissa »
SR-Harvesting Instgramissa »

 


 

Mitä hyötyä on Mustalinjasta? Lue lisää »

 


 

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Lataa mobiilivaihdevertailu

  • Lisätietoja henkilötietojen käsittelystämme löydät tietosuojaselosteestamme »
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Mobiilivaihde vertailu