Etätöissä ollessa Moontalk Mobilen edut korostuu – Nosturiliike Sulkala Oy

Erikoisnostamisen ammattilainen päätyi Moontalk Mobileen: ”Moontalk Mobile jäi niin niin erityisenä mieleen, että oli pakko kokeilla sen toimivuus”

Paikallinen perheyritys vahvalla osaamisella varustettuna – siinä on tiivistelmä, joka  yhdistetään Nosturiliike Sulkalaan.  

“Isäni perusti yrityksen veljensä kanssa 70-luvulla ja vaikka meidänkin toimiala on läpikäynyt melkoisen murroksen, niin olemme aina panostaneet kehityksessä erikoisosaamiseen ja paikalliseen kasvuun”, tiivistää Ville Sulkala. Ville edustaa perheyrityksessä jo toista sukupolvea Sulkalan perhettä, jonka osaamisella on hoidettu jo useita tuhansia erityisnostoja yläilmoihin.

Nosturiliike Sulkalan toiminnan juuret vievät silloiseen Neuvostoliittoon, jossa yrityksen toiminta alkoi kuormausnostureiden ja erityisnostojen parissa. Nostot ja kuljetukset ovat edelleen Sulkalan ydintoimintaa, lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu nykyään myös teollisuusmuutot sekä teräs- ja betonielementtien asennukset.

Nykyisin yrityksen toimipaikka on Kempeleessä, jonne yritys muutti 90-luvulla. Nosturiliike Sulkala jatkaa perheyrityksenä ja toiminnassa on mukana jo toinen sukupolvi.

Sulkala

Toiminnan ytimessä kokonaispalvelu

– Olen ollut tavalla tai toisella koko ikäni mukana yrityksen toiminnassa, kertoo Ville Sulkala, jonka vastuualueisiin kuuluvat myynti-, markkinointi- sekä asiakaspalvelutehtävät. Lisäksi Ville vastaa teollisuusmuuttopalveluista sekä kalustohankinnoista.

– Kuten moni muu toimiala, on meidänkin toimiala käynyt läpi murrosvaiheen viime vuosien aikana, Ville kertoo yrityksen kehitysvaiheista.

– Päätimme panostaa erikoisosaamiseen ja paikallistuntemukseen, siksi olemme myös pysyneet paikallisena toimijana, hän jatkaa.

– Meidän toiminnan ytimessä on kokonaispalvelu. Toimintaamme kuuluu, että koneiden mukana tulee aina ammattilainen hoitamaan työurakan sekä ammattitaitoinen töiden suunnittelu, Ville kuvaa yrityksen toimintamallia ja jatkaa:

– Meille tärkeintä on asiakkaan kokonaisvaltainen palveleminen, ammattitaidolla työn alusta loppuun.

Koska asiakkaan palvelu on keskiössä, on puhelimella iso rooli yrityksen asiakaspalvelussa.

– Aiemmin meillä oli kerrallaan vain yksi ihminen vastuussa puhelinliikenteestä, mutta halusimme jakaa niin työtehtäviä kuin tietotaitoa, Ville sanoo jatkaen:

– Siksi lähdimme etsimään ratkaisua, jolla pystyisimme jakamaan henkilöstön resursseja tasaisemmin.

Moontalk Mobilen ketteryys ja helppo käytettävyys ratkaisivat

– Meillä oli aiemmin kahdenkin eri operaattorin puhelinliikenteenratkaisut käytössä. Koimme ne hiukan kankeiksi eikä ne ihan vastanneet meidän tarpeisiin, kertoo Ville aiemmista vaiheista ja jatkaa:

– Moontalk Mobilea käytiin esittelemässä meille ensimmäistä kertaa jo useampi vuosi sitten, mutta silloin päädyimme toiseen ratkaisuun. Moontalk Mobile jäi kuitenkin mieleen – se tuntui erilaiselta ratkaisulta, ketterältä ja käytettävyydeltään paremmalta.

Meni kuitenkin pari vuotta ennen kuin Moontalk Mobile otettiin Sulkalassa käyttöön.

– Vaikka meillä oli olemassa ratkaisu, niin Moontalk Mobile pysyi silti mielessä, Ville kertoo päätöksestä vaihtaa Moontalk Mobileen.

– Ja kun hetki oli muiden operaattorisopimuksien suhteen oikea, niin halusimme kokeilla Moontalk Mobilea ratkaisuna. Ja olemme olleet valintaamme tyytyväisiä, hän jatkaa.

Etätöissä Moontalk Mobilen edut korostuvat

Moontalk Mobile on ollut nyt reilu kaksi vuotta käytössä Nosturiliike Sulkalassa. Myös korona-aika on tuonut esille Moontalk Mobilen hyötyjä asiakaspalvelussa.

– Etätöissä ollessa Moontalk Mobilen edut korostuu, sillä siitä pystyy helposti katsomaan vaihteen puhelut ja hoitaa vastaamattomat, jos sellaisia on, Ville kertoo Moontalk Mobilen käytöstä.

– Moontalk Mobile myös muokkautuu helposti yrityksen toiminnan mukaan, Ville sanoo.

– Meille on tulossa liiketoiminnan uudeksi osaksi erikoiskaluston korjauspalveluja. Moontalk Mobilen avulla meillä on valmiudet tarjota hyvää asiakaspalvelua heti uuden toiminnan ensimetreistä, kertoo Ville tulossa olevista muutoksista.

Kysyttäessä Moontalk Mobilen suurinta hyötyä yritykselle, Ville vastaa:

– Moontalk Mobile mahdollistaa töiden jakamisen, niin ettei puheluliikenne ei ole vain yhden hoidossa – oltiin yksien seinien sisällä tai eri paikoissa.


  Yrityksen www-sivut:

https://www.nosturiliikesulkala.fi/
Sulkala Facebookissa »

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Mobiilivaihde vertailu