“Moontalk Mobile on myös vaikuttanut meidän henkilökunnan fiilistasoon” – Kultaranta Resort Oy

Vuonna 2004 Naantalin saaristossa alkoi laaja maa-alueen kehitystyö, jonka perustana oli jo ränsistymään päässyt entinen maatila maa- ja vesialueineen. Alueelle on tähän päivään mennessä kasvanut monipuolinen vapaa-ajan ja matkailun palvelukeskittymä. Lisäksi tänne on rakennutettu asuntoja, jotka ovat tuoneet alueelle lisää vakituisia asukkaita.

”Kultaranta Resort on portti saaristoon. Olemme ensimmäinen saari, kun lähdetään mantereelta saaristoon päin. Samalla saarella on myös esimerkiksi Tasavallan presidentin kesäasunto Kultaranta”, kertoo Valtteri Myrskyluoto, Kultaranta Resort Oy:n operatiivinen johtaja.

”Meidän missio on Hyvillä mielin kotiin. Missiota toteutetaan kaikessa toiminnassa ja ennen kaikkea asiakkaissa. Mutta meille on tärkeää ulottaa missio myös omaan henkilökuntaan ja muihin sidosryhmiin. Tämä vaikutti Moontalk Mobilen hankintaan. Moontalk Mobile on vaikuttanut meidän asiakaspalvelumme laatuun varsinkin puhelimitse. Henkilökunta pystyy hoitamaan puhelut aiempaa paremmin ja tehokkaammin, myös kiireen keskellä. Ja kun puhelujen hoito on helpottunut, niin henkilökunta on voinut paremmin keskittyä myös kasvokkain tapahtuvaan asiakaspalveluun”, Valtteri lisää.

Kun Naantalista lähdetään mantereelta saaristoon, on Luonnonmaan saari ensimmäinen, johon saavutaan.

– Saaristo on meille tärkeä tekijä, me kun ollaan tällainen portti saaristoon. Olemme uniikin saaristoluonnon keskellä, mutta samalla olemme lähellä isompien kaupunkien palveluja. Meille on Turusta noin 20 min ja Naantalista 5 min, Valtteri kertoo Kultaranta Resortin sijainnista.

– Toiminta alkoi vuonna 2004, kun silloiset omistajat hankkivat vanhan ränsistyneen maatilan, joka oli lähes 200 hehtaaria maata ja noin 80 hehtaaria vesialuetta, ajatuksenaan jalostaa maa-aluetta, Valtteri kuvailee Kultaranta Resort Oy:n alkua.

Ajatus alueen potentiaalista on realisoitunut, sillä alueelle on kasvanut monipuolinen vapaa-ajan ja matkailun palvelukeskittymä. Lisäksi tänne on rakennutettu asuntoja, jotka ovat tuoneet alueelle lisää vakituisia asukkaita.

Kultaranta Resort kenttä

– Meillä on kiinteistökehitystoiminta ja palveluliiketoiminta yhden yrityksen alla. Meillä on palveluliiketoiminnan puolella mm. hotellimajoitusta sekä erilaisia hyvinvointipalveluja kuten kuntosali, ohjattua liikuntaa, fysioterapiaa ja kosmetologin palveluja. Lisäksi meiltä löytyy kolme ravintolaa, joista yksi toimii ympäri vuoden. Alueella on myös golfkenttä ja harjoitusalueet sekä noin 150 paikan koti- ja vierasvenesatama, sanoo Valtteri kertoessaan alueella olevasta matkailu- ja vapaa-ajantoiminnasta.

Alueen kehittäminen on edelleen käynnissä

– Meillä on aluekehityksen osalta jo valmiit suunnitelmat lähivuosille. Viime kesänä saimme myös valmiiksi yhdessä Naantalin kaupungin kanssa kaavoitushankkeen, joka mahdollistaa n. 15.000 kerrosneliön lisärakentamisen. Myös viime kesän valtakunnalliset asuntomessut järjestettiin aivan Resortin naapurissa, ja se vaikutti alueen vetovoimaan sekä lisää myös jatkossa alueen palveluntarvetta, avaa Valtteri jatkosta.

Kultaranta Resort hotelli

Puhelujen hoito ei toiminut

Yritys lähti hakemaan ratkaisua puhelujen hoitoon, sillä heille tuli jonkin verran palautetta siitä, ettei heitä tavoita puhelimitse. Lisäksi vastaamattomien puhelujen hoito oli hankalaa, kun ei tiedetty, oliko kyseinen puhelu soitettu jo takaisin vai ei. Tämä vaikutti myös henkilökunnan tunnelmiin lisäten kiireen tuntua.

– Meidän toiminnassamme sesonkiaikaa on huhti-lokakuu. Silloin meille tulee paljon puheluja ja puhelimen rooli on merkittävä. Vaikka nykyisin monella toimialalla pyritään viemään asiakkaat verkkoon, niin realismia on se, etteivät kaikki asiakkaat halua tai voi asioida verkon kautta, Valtteri kertoo puhelujen roolista.

– Meillä oli aikaisemmin haasteita puhelujen hoidon kanssa ja saimme myös asiakkailta palautetta, ettei meitä tavoita puhelimitse. Tämän vuoksi lähdimme hakemaan ratkaisua nimenomaan puhelujen hoidon helpottamiseksi ja varsinkin takaisinsoiton varmistamiseksi, hän lisää.

Takaisinsoiton tärkeyden taustalla on kiireinen sesonki

– Meillä vastaanotto hoitaa kaikki asiakaskontaktit. He ovat auttamassa, kun mennään golffaamaan tai jumppaan, he myös kirjaavat majoittuvat asiakkaat hotelliin tai opastavat heitä ravintoloihin liittyen. Kasvokkain tapahtuvan asiakaspalvelun lisäksi he hoitavat asiakaspuhelut ja toimivat yrityksen puhelinvaihteena. Ruuhkapiikkejä syntyy siis väistämättä, kuvaa Valtteri aiempaa asiakaspalvelun tilannetta.

– Aiemman puhelunhallinnan ratkaisun kanssa oli hankalaa, kun tieto takaisinsoitetuista ei tavoittanut henkilökuntaa eikä aiempi vaihde toiminut ihan toivotunlaisesti, hän lisää.

Kuumimpana sesonkina vastausprosentti oli 99,9

Moontalk Mobile on ollut Kultaranta Resortilla käytössä reilun vuoden.

– Moontalk Mobile tuntui vastaavan juuri meidän tarpeisiin. Siinä oli meidän kaipaama tehokas takaisinsoiton hallinta, jonka avulla tieto puhelujen hoidosta päivittyy kaikille. Lisäksi Moontalk Mobilea voi jokainen käyttää omasta puhelimesta. Niinpä me lähdettiin rohkeasti viemään Moontalk Mobilen hankintaa eteenpäin, Valtteri kertoo.

Moontalk Mobilen käyttöä ajettiin sisään talvikauden aikana ja se on ollut tehokkaassa käytössä kuluvan sesongin ajan.

– Me ollaan Moontalk Mobileen tyytyväisiä. Kävimme juuri johtoryhmän kanssa läpi Moontalk Mobilen puheluista tuottamaa raportiikkaa ja luvut näyttivät mukavilta. Kuumimpana sesonkina kesä-elokuussa vastausprosentti oli 99,9%, avaa Valtteri Moontalk Mobilen aikaansaamaa muutosta.

Henkilökunta on ollut tyytyväinen Moontalk Mobileen

– Myös henkilökunta on ollut Moontalk Mobileen tyytyväinen. Sesonkina henkilökunnan määrä voi nelinkertaistua, työvuorot vaihtuvat ja meillä on erilaisia ihmisiä hoitamassa puheluja. Moontalk Mobile on otettu henkilökunnan parissa ilolla vastaan sen helppokäyttöisyyden vuoksi sekä siksi, että Moontalk Mobile on käytössä jokaisen omassa puhelimessa eikä koneella, jossa käytössä on jo useita eri ohjelmistoja, Valtteri jatkaa nykytilanteesta.

Lisäksi asiakkailta on tullut tänä kesänä hyvää palautetta.

– Asiakkaat ovat laittaneet palautetta, että tehän soitatte oikeasti takaisin, Valtteri sanoo hymyillen.

– Moontalk Mobile on myös vaikuttanut meidän henkilökunnan fiilistasoon ja siihen, että meidän missio toteutuu tässäkin asiassa. Meidän missio on “Hyvillä mielin kotiin” ja sen halutaan toteutuvan kaikessa toiminnassa, ulottuen myös henkilökuntaan, aloittaa Valtteri.

– Olemme sopineet, että kaikki puhelut hoidetaan ennen vuoron loppua. Ja nyt Moontalk Mobilen ansiosta henkilökunta pystyy hoitamaan puhelut aiempaa tehokkaammin ja he voivat lähteä kotiin hyvillä mielin, kun voivat olla varmoja, että puhelut on hoidettu, hän lisää lopuksi.

 

 

Lue lisää Kultaranta Resortista:

Verkkosivut »
LinkedIn »
Facebook »
Instagram »
Youtube »
Twitter »

 


 

Mitä hyötyä on Moontalk Mobilesta? Lue heti »

 


Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Mobiilivaihde vertailu