Nyt tuntuu että tavoitettavuus on sata prosenttia – Hautaustoimisto A. Kova Oy

Moontalk Mobile on helpottanut meidän toimintoja aika paljon”

Arvo Kova Oy on hautauspalveluita tarjoava yritys Oulun seudulla. Toimipisteitä on Oulun lisäksi, Iissä, Kempeleessä ja Oulunsalossa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Risto Kova, joka luotsaa yritystä jo kolmannessa polvessa. Yrityksen perusti vuonna 1960 Kovan isoisä Iissä ja sieltä tarina on jatkunut perheyrityksenä aina näihin päiviin saakka.

– On kunnia-asia jatkaa tätä liiketoimintaa. Tämä on arvokasta työtä, toteaa Kova.

Palveluna kaikki hautaukseen liittyvät järjestelyt

A. Kova Oy tarjoaa täyden palvelun hautauspalvelua. Hautauksen järjestämiseen saa kaiken avun ja esimerkiksi kukkien sidonnat ja hautakivet tehdään omana työnä. Työssä myös kunnioitetaan erilaisia hautaustapoja ja vakaumusta, olipa vainaja esimerkiksi luterilainen, ortodoksi, islaminuskoinen tai uskonnoton.

– Pyritään, että kaikki saa sen vainajan näköisen tilaisuuden, summaa Kova.

Hautaustoimisto Arvo Kova – A.Kova – kokemuksia
Arvo Kova Oy:n toimitusjohtaja Risto Kova.

Yhteyttä otetaan pääasiassa puhelimella

Puhelimen rooli hautaustoiminnassa on erittäin tärkeä, sillä asiakkaat ottavat yhteyttä hautaustoimistoon pääosin puhelimella. Myös sähköpostilla tulee jonkin verran yhteydenottoja, mutta huomattavasti vähemmän. Puhelin koetaan henkilökohtaisemmaksi, ja soittajalle on usein tärkeää saada puhua jonkun kanssa.

Käytännössä puhelimet ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa, koska läheisen menettänyt haluaa usein saada kontaktin hautaustoimistoon nopeasti.

– Ensimmäinen kontakti on yleensä puhelin. En usko, että se poistuu meidän alalta, pohtii Kova.

Tavoitettavuus sata prosenttia

Mobiilivaihde Moontalk Mobile on ollut käytössä A. Kova Oy:ssä marraskuusta 2017 lähtien. Palvelulla lähdettiin hakemaan sitä, että nähtäisiin yritykseen tulevat puhelut. Aikaisemmin päivystys oli yhden ihmisen varassa, mutta nyt puheluissa on liikeajan ulkopuolella ketjutus: jos joku henkilökunnasta ei pysty vastaamaan, puhelu siirtyy aina seuraavalle.

Mobiilivaihde on juohevoittanut huomattavasti puheluliikenteen hallintaa.

– Se on helpottanut meidän toimintoja aika paljon, toteaa Kova.

Moontalk Mobilen mobiiliapplikaatio saa myös kiitosta helppokäyttöisyydestä ja kätevyydestä. Jokainen yrityksessä pystyy hallitsemaan vastaamattomia puheluita ja näkemään, ketkä työntekijöistä ovat toimistolla. Tavoitettavuus paranee ja mahdollisuus reagoida eri tilanteisiin nopeutuu.

– Nyt tuntuu että tavoitettavuus on 100%, sanoo Kova.

Suosittelen Moontalk Mobilea

Risto Kova suosittelee Moontalk Mobilea kaikille yrityksille, joille puhelut ja tavoitettavuus on tärkeitä. Myös puhelun ohjaus, joka A. Kova Oy:ssä on valittu ketjutetuksi, on tärkeä ominaisuus.

– Varsinkin sellaisille yrityksille, joilla on päivystysluontoista työtä, toteaa Kova lopuksi.

Lue lisää:

Verkkosivut »
Facebook »
Instagram »

 


 

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Mobiilivaihde vertailu