Mustalinja verkkokaupan työkaluna – Verkkokauppa Veke

Mustalinjan tarinapartio iskee tällä kertaa Ranuan suuntaan. Hillasoiden keskeltä löytyy suuri bunkkeri, joka tarkemmin tiedusteltaessa osoittautuu Veken myymälöiden ja verkkokaupan varastoksi. Veke on pohjoissuomalainen, toisessa sukupolvessa toimiva huonekalualan perheyritys. Veken ajatuksena on olla kodinomainen huonekaluliike, joka tunnistaa elävän elämän viihtyisän kodin takaa.

Veke palvelee koteja ja tarjoaa ratkaisuja kodin sisustajan jokaiseen elämänvaiheeseen. Myymälöitä on Vekellä kaksi, Ranualla ja Rovaniemellä. Lisäksi Vekellä on koko Suomen kattava verkkokauppa, joka palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

Verkkokaupan valttina on nopea toimitus

– Sisustaminen on tärkeä osa viihtyisää kotia, toteaa logistiikasta, IT:stä ja myynnistä vastaava Matias Ranua.

Vekellä on laaja valikoma erilaisia sisustustuotteita, jonka huomaa jo Ranualla sijaitsevasta varastosta. Verkkokaupan valtiksi on lähdetty hakermaan laajan valikoiman lisäksi nopeaa toimitusta koko Suomeen.

– Meillä on iso keskusvarasto, jonka ansiosta saadaan hyvin nopeasti tuotteet perille, kertoo Ranua.

Sesonkiaikoja ei Vekellä ole vaan kauppa käy tasaisesti ympäri vuoden.

– Nykysisustaminen on ympärivuotista. Tuotteet kuitenkin vaihtelevat, esimerkiksi keväisin tulee kesäkalusteet mallistoon, sanoo Ranua.

Puhelin on tärkein kommunikaatioväline

Veken asiaskaspalvelussa viestintävälineinä on puhelin, sähköposti ja chatti.

– Nopein ja tärkein näistä kommunikointivälineistä on puhelin, sanoo Ranua.

Jenna-Riikka Kouva työskentelee Veken verkkokaupassa tilausten käsittelyssä, asiakaspalvelussa ja hoitaa myös tuotehallintaa. Tärkeimpänä työkaluna asiakaspalvelussa on Mustalinja. Mustalinja on ollut nyt vuoden ajan käytössä ja helpottanut huomattavasti asiakaspalvelua. Ennen jokaisella verkkokaupalla oli oma puhelin, jolloin asiakaspalvelussa saattoi työtekijällä olla parhaillaan viisi puhelinta, joihin piti vastata.

– Ennen ei voinut myöskään jonottaa eikä siirtää puhelua toiselle työntekijälle, niin kuin nyt toteaa Kouva.

Vaikka verkkokaupan tilaukset hoituvat periaatteessa sähköisesti, on silti paljon asiakkaita, jotka yhä haluavat tehdä tilauksen tai muutoksia tilaukseen puhelimella.

– Aamulla kun yhdeksältä aukeaa asiakaspalvelu, niin puhelin alkaa heti soimaan, sanoo Kouva.

– Puhelimella on iso merkitys.

Käyttöönotto ja toiminta saa kiitosta

Mustalinjan käyttöönotto saa myös kiitosta Kouvalta. Ohjeistus oli hyvä ja käyttöönotossa kävi Mustapekalta kouluttaja paikan päällä opastamassa sovelluksen käyttöön. Sovellus saatiinkin nopeasti ja tehokkaasti käyttöön. Mustalinja on myös toiminut Vekellä hyvin.

– Jos on ollut ongelmia, vika on ollut puhelimessa tai liittymässä. Mustalinjan sovelluksessa itsessään ei ole ollut vikaa, kiittelee Kouva.

Kouva suosittelee Mustalinjaa esimerkiksi verkkokaupoille tai muille yrityksille, joissa on monta asiakaspalvelijaa ja paljon sisään tulevia puheluja.

– Meillä on monta verkkokauppaa. Mustalinja on kätevä siihen, että se näyttää, mistä kaupasta tulee puhelu, toteaa Kouva vielä.

Veke kokemuksia
Matias Ranua vastaa Veken logistiikasta, IT:stä ja myynnistä.

Veke verkkokauppa kokemuksia
Jenna-Riikka Kouva työskentelee Veken verkkokaupassa tilausten käsittelyssä, asiakaspalvelussa ja hoitaa myös tuotehallintaa.

Veke kokemuksia verkkokauppa

Vekellä on käytössään Pixmoorin kuvausjärjestelmä, jolla saa hetkessä tuotekuvat suuristakin huonekaluista.

 

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Lataa mobiilivaihdevertailu

  • Lisätietoja henkilötietojen käsittelystämme löydät tietosuojaselosteestamme »
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Mobiilivaihde vertailu