Moontalk Mobile varmistaa, että jokainen puhelu hoidetaan – Omapaja Oy

Omapaja Oy tarvitsi ratkaisun, joka varmistaa, että jokainen puhelu hoidetaan

Kaksi yritysvalmentajaa huomasi vetäessään koulutuksia aloittaville yrityksille, että osallistujilla oli korkea kynnys perustaa omaa yritystoimintaa. Syntyi idea palvelusta, joka madaltaisi tuota kynnystä ja ihmiset uskaltaisivat kokeilla yritysideaansa. Tästä syntyi Omapaja Oy. – Omapajan tavoitteena on olla palvelevin laskutuspalvelu, kertoo Omapaja Oy:n palvelu- ja talouspäällikkö Anna Tervahauta. – Asiakaspalvelu ja tavoitettavuus ovat meidän toiminnassa olennaisessa roolissa ja siksi meillä on käytössä Moontalk Mobile, Anna tiivistää.

Omapaja Oy perustettiin vuonna 2011 Haapajärvellä. Alussa yritys tarjosi laskutuspalveluita yritystoimintaa aloitteleville, mutta toiminnan kasvaessa palveluvalikoima on laajentunut.

– Meiltä löytyvät laskutus-, talous- ja valmennuspalvelut niin kevytyrittäjille, y-tunnukselliselle yrityksille kuin yrittäjyyttä harkitseville – henkilökohtaista asiakaspalvelua ja neuvontaa unohtamatta, Anna kuvaa Omapajan toimintaa.

Yrityksen 10-vuotisen taipaleen aikana palveluvalikoiman lisäksi on kasvanut henkilöstön ja toimipaikkojen määrä.

– Tällä hetkellä meillä on henkilöstöä noin 15 henkilöä, Anna sanoo jatkaen: – päätoimipaikka on Oulussa ja toimipisteitä meillä on Tampereella, Rovaniemellä ja Jyväskylässä. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea.

Omapaja Oy panostaa toiminnassaan asiakaspalveluun ja palvelujen tavoitettavuuteen

– Olemme kehittäneet oman laskutusjärjestelmämme, jonka kautta asiakkaidemme on helppo laskuttaa työt. Järjestelmä myös ohjaa ja opastaa asiakkaitamme, Anna kertoo.

– Aluksi asiakkaamme tarvitsee vain rekisteröityä ja täyttää omat tietonsa, Anna sanoo jatkaen: – Aloittaakseen ei tarvitse olla asiakkaita eikä myyntiä, vaan rekisteröitymisen jälkeen voi edetä omaan tahtiin. Palvelumme kautta kaikki on kuitenkin valmiina, kun myyntiä ja laskutettavaa syntyy.

Omapaja on asiakkaidensa tukena kaikilla toiminnan osa-alueilla.

– Hoidamme kaiken hallinnon asiakkaidemme puolesta, kuten ilmoitukset verohallinnolle, kirjanpidon ja palkanmaksun. Tarjoamme myös henkilökohtaista neuvontaa asiakkaillemme ja tavoitettavuus on siksi olennainen tavoitettamme, hän jatkaa.

Puhelimella on tärkeä rooli Omapajan asiakaspalvelussa. Anna kertoo noin vuoden takaista tilannetta:

– Meillä ei aiemmin ollut mitään vaihdetta käytössä. Toiminnan kasvaessa puheluja alkoi tulla kasvavissa määrin ja aloimme etsiä ratkaisua puheluliikenteen hoitoon. Tarvitsimme ratkaisun jolla pystyisimme varmistamaan, että jokainen puhelu saadaan hoidettua.

– Koetimme ensin hankkia ratkaisua toisesta yrityksestä, mutta se hankintaprosessi tuntui kestävän pitkään, Anna sanoo jatkaen: –Löysimme sitten Moontalk Mobilen ja pääsimme sen kanssa todella nopeasti liikkeelle ja Moontalk Mobilen meille käyttöön.

Moontalk Mobile on ollut Omapajassa käytössä vajaan vuoden

– Moontalk Mobile on vastannut hyvin meidän tarpeeseen ja se on todella helppokäyttöinen. Sovelluksesta pystymme seuraamaan, että jokainen puhelu hoidetaan. Siihen lähdimmekin hakemaan ratkaisua, Anna kertoo Moontalk Mobilesta.

Moontalk Mobilen puhelulokin lisäksi Omapajalla seurataan raportoinnista yleisiä puheluliikenteen ja asiakaspalvelun tunnuslukuja. Seurannassa ovat mm. puhelujen lukumäärä ja vastaamisaika.

– Meille on tärkeää olla helposti lähestyttävä, koska jo itse yritystoiminnassa on asiakkaillamme paljon uutta. Me olemme tukena ja ohjeistamme kaikessa ja siksi panostamme siihen, että yhdellä puhelinsoitolla voimme auttaa jokaista asiakastamme eteenpäin omalla yrittäjyyden tiellä. Tässä Moontalk Mobile on auttanut meitä, Anna tiivistää lopuksi.

Lue lisää Omapajasta:
Omapajan verkkosivut »
Omapaja Facebookissa »
Omapaja Instagramissa »
Omapaja LinkedIn-palvelussa »

 


 

Mitä hyötyä on Moontalk Mobilesta? Lue lisää »

 


 

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Mobiilivaihde vertailu