Moontalk Mobile on helpottanut toimintaa todella paljon – Pyöräsuomi Oy

”En osannut aiemmin kuvitella, että verkkokauppaan tulee näin paljon puheluja”

Pyöräilyn suosio on kasvanut jo muutaman vuoden ja erityisesti korona-aika lisäsi kasvua entisestään. Suosion kasvu toimialan yrityksissä mm. sesongin pidentymisenä ja valikoiman laajentumisena.

– Koska pyörä ostetaan usein itselle tai läheiselle, on asiakkaillamme monesti kysymys tai tiedustelu, johon vastauksen saaminen vaikuttaa suuresti ostopäätökseen, kertoo Pyöräsuomi Oy:n toimitusjohtaja Mika Vaskelainen.

– Jos asiakas ei tavoita meitä nopeasti ja saa vastausta, kauppa jää usein syntymättä. Siksi asiakkaiden yhteydenottoihin pitää reagoida nopeasti, Mika jatkaa ja lisää: – Meillä on ollut tapauksia, joissa olemme soittaneet asiakkaalle takaisin 3 min päästä ja asiakas on jo ehtinyt ostaa pyörän muualta.

– Olimme vaimoni kanssa aiemmin urheilukaupassa töissä ja siltä pohjalta aloimme kehittää ajatusta pyörien verkkokaupasta, Mika kertaa yrityksen syntyajatusta. – Perustimme Pyöräsuomi Oy:n joulukuussa 2017 ja yritystoiminta on kasvanut tasaisesti. Nykyään meillä on sekä myymälä että verkkokaupan toimisto- ja varastotilat Tampereella, Mika jatkaa.

Verkkokaupan ytimessä laadukas asiakaspalvelu ja nopea toimitus

– Meille on ollut alusta saakka selvää, että panostamme verkkokaupassamme laadukkaisiin tuotteisiin, nopeaan toimitukseen ja loistavaan asiakaspalveluun, Mika kertoo yrityksen kulmakivistä. – Käymme asiakkaiden kanssa keskustelua esimerkiksi whatsapissa, mutta myös puhelimella on merkittävä rooli asiakaspalvelussa, Mika sanoo. – Asiakkaiden yhteydenotot ovat monesti lyhyitä, mutta ostopäätöksen kannalta hyvin tärkeitä. Ilman vastausta kaupat jää usein syntymättä, Mika sanoo jatkaen: – Asiakkaille on todella tärkeää, että he saavat vastauksen heti tai ainakin hyvin nopeasti – oli kyse sitten puhelusta tai whatsapp-viestistä. Kysyttäessä millainen viive heillä on tavoitteena takaisinsoitoissa, Mika korostaa puheluun vastaamisen tärkeyttä. – Meillä on ollut jopa tapauksia, joissa olemme soittaneet asiakkaalle takaisin 3 min päästä ja asiakas on jo ehtinyt ostaa pyörän muualta. Siksi tavoitteemme on vastata aina saapuvaan puheluun, Mika tiivistää hyvän tavoitettavuuden tärkeyttä.

”En osannut kuvitella ennen, että  verkkokauppaan tulee näin paljon puheluja”

Mika alkoi etsiä ratkaisua yrityksen puhelujen hallintaan noin reilu vuosi sitten. Kaksi toimitilaa asetti haasteita puhelujen hoidossa, joita sesonkiaikaan tulee kymmeniä päivässä. – En osannut ennen tätä edes kuvitella, että verkkokauppaan tulee näin paljon puheluja, Mika tuumaa ja jatkaa: – Eikä minulla ollut mitään hajua siitä, mikä on mobiilivaihde. Mika etsi tietoa mobiilivaihteista netistä. – Etsintää rajasi tärkeänä kriteerinä se, ettei meidän numero saanut olla asiakkaille maksullinen. Tämä seikka sulki muutaman toimijan pois pelistä, Mika kuvaa valintaprosessia. – Löysin Moontalk Mobilen ja otin eräänä iltana yhteyttä nettisivujen kautta.  Minuun oltiin yhteydessä jo seuraavana aamuna ja siitähän koko prosessi lähti sujuvasti rullaamaan, Mika kertoo.

”Aiemmin hoidimme puheluja soitonsiirroilla ja pärjättiin – mutta olihan se tuskaista hoitaa puheluja sillä tavoin”

Moontalk Mobile on ollut nyt vajaan vuoden käytössä Pyöräsuomessa. – Moontalk Mobile on helpottanut meidän toimintaa todella paljon, Mika ynnää kuluneita kuukausia. – Hoidimme ennen puheluja ketjuttamalla niitä soitonsiirroilla ja sillä tavoin pärjättiin. Mutta olihan se tuskaista hoitaa puheluja sillä tavoin, Mika muistelee. – Kuten aiemmin olikin puhetta, puhelujen hoidolla meille yrityksenä iso merkitys ja Moontalk Mobilen on muuttanut sen täysin, Mika tuumaa hymyillen. – Puheluloki kertoo meillä kaikille puhelujen ajantasaisen tilanteen ja lisäksi puhelujen ohjauksen avulla puhelu ohjautuu automaattisesti vapaana olevalle henkilölle. Näin voidaan maksimoida se, että saapuvaan puheluun aina vastataan, Mika tiivistää Moontalk Mobilen toimintaa. Loppuun Mika tiivistää omaa kokemustaan Moontalk Mobilesta: – Asiakaskokemuksena voi sanoa, että koko prosessi ja Moontalk Mobile on lähes vertaansa vailla.

Lue lisää Pyöräsuomesta:

Pyöräsuomen verkkosivut »
Pyöräsuomi Facebookissa »
Pyöräsuomi Instagramissa »

 


 

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Mobiilivaihde vertailu