Moontalk Mobile tuo paljon lisäarvoa – Jyväskylän Tavaralähetit Oy

“Pystymme lunastamaan palvelulupauksemme Moontalk Mobilen avulla”

Näin aloittaa juttuhetkemme Tavaralähettien myynti- ja markkinointipäällikkö Annika Lohva – Tavaralähettien palvelulupaus on ”Soitto riittää”.

– Moontalk Mobilen avulla voimme taata, että täytämme lupauksen asiakkaillemme, Annika kiteyttää Moontalk Mobilen merkityksen. – Kun Moontalk Mobile on ollut meillä käytössä en enää osaisi antaa sitä pois, hän lisää.

Päivittäin Vantaalta Enontekiöön

Tavaralähetit on perustettu 80-luvulla Keski-Suomessa. Yritys sai uudet omistajat vuonna 2015, jonka jälkeen yrityksen Keski-Suomen vankkaa jakeluverkkoa alettiin kasvattamaan. Nykyään Tavaraläheteillä on pääterminaali Jyväskylässä sekä terminaalit Seinäjoella ja Oulussa. Jakeluverkostoja yrityksellä on jo ympäri Suomea.

– Teemme kuljetuksia jo lähes koko Suomen kattavasti. Lisäksi meillä ajetaan päivittäin vakioreittinä kirjaimellisesti läpi Suomen eli Vantaalta Enontekiölle, Annika kertoo yrityksen kuljetustoiminnasta.

Jakeluverkon kasvun myötä myös henkilöstömäärä lisääntyi. Tällä hetkellä Tavaralähetit työllistää noin 70 henkilöä, joista noin kahdeksan hengen tiimi vastaa yrityksen johdosta ja hallinnosta.

Moontalk Mobile varmistaa, että palvelulupaus lunastetaan

Tavaralähettien palvelulupaus asiakkailleen on ”Soitto riittää”.

– Meille tavoitettavuus on ykkösprioriteetti ja siksi on tärkeää, että vastaamme heti asiakkaan soittoon, Annika tiivistää Tavaralähettien asiakaspalvelun ytimen.

– Ennen Moontalk Mobilea ajateltiin, että kai ne puhelut on hoidettu. Mutta nyt tilanne nähdään konkreettisesti. Nykyään vastausprosenttimme onkin noin 100%, hän jatkaa.

– Saimme aikaisemmin palautetta asiakkailta, että he eivät päässeet meille puhelimitse läpi, kuvaa Annika tilannetta ennen Moontalk Mobilea.

– Nyt voimme Moontalk Mobilen avulla varmistaa, että lunastamme meidän asiakaslupauksen ja asiakkaiden puheluihin vastataan heti tai viimeistään soitetaan pian takaisin, jatkaa Annika.

Tavaralähetit halusi huomioida asiakaslupauksensa myös Moontalk Mobilen takaisinsoittotiedotteessa.

– Lisäsimme Moontalk Mobileen brändinmukaisen takaisinsoittolupauksen. Mikäli emme ehdi vastaamaan asiakkaan puheluun, niin hän kuulee meiltä viestin. Viestissä luvataan, että meiltä soitetaan pian takaisin, Annika kertoo ja lisää hymyillen: – ja meiltä varmasti soitetaan takaisin.

– Pystymme reagoimaan myös muuttuvaan tarpeeseen nopeasti eli jos joku päivä on hyvin kiireinen ja puhelin soi paljon niin useampi tiimistä vastaa puheluihin. Jokainen pystyy tilannetta seuraamaan reaaliaikaisesti omalta puhelimelta mistä puolelta Suomea tahansa, Annika sanoo.

Moontalk Mobile ollut käytössä lähes vuoden

– Teiltä käytiin esittelemässä Moontalk Mobilen toimintaa. Mietimme hetken asiaa ja päätimme ottaa palvelun käyttöön. Loppujen lopuksi asia eteni hyvin nopeasti, Annika muistelee prosessin etenemistä. Nyt Moontalk Mobile on ollut Tavaraläheteillä käytössä lähes vuoden verran.

– Seuraamme päivittäin raportiikasta saapuvien puhelujen määrää. Lisäksi näemme puhelulokista selkeästi ja reaaliajassa kaikkien puhelujen tilanteen, Annika kuvaa Moontalk Mobilen käyttöä yrityksessä.

– Myös Moontalk Mobileen tehdyt puhelujonot ovat meille tärkeitä. Meillä koko hallinnon tiimi on jäsenenä jonoissa ja voimme hypätä tarvittaessa avuksi puhelujen hoidossa. Se on meille olennainen asia, tiivistää Annika Moontalk Mobilesta.

”Enää ei osaisi ajatellakaan, että antaisi Moontalk Mobilen pois”

– Yksinkertaisesti sanottuna, Moontalk Mobile tuo meille paljon lisäarvoa ja asiakkailta tullut hyvää palautetta nykyisestä tavoitettavuudesta, Annika kiteyttää ja lisää: – Moontalk Mobile toimii meillä niin hyvin, etten enää ei osaisi ajatellakaan, että antaisin Moontalk Mobilen pois.

Lue lisää Tavaraläheteistä:

Verkkosivut »
Facebook »
Instagram »
Youtube »
LinkedIn »

 


 

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Mobiilivaihde vertailu