mustalinja mobiilivaihde

Moontalk Mobile soittajan tunnistus iPhone käyttäjille

Soittajan tunnistuksen avulla saat ilmoituksen saapuvasta puhelusta hetkeä ennen puhelimen soimista. Ilmoitus pitää sisällään jonon nimen jos kyseessä on jonopuhelu sekä saatavilla olevat soittajan tunnistustiedot.

Voit tarkistaa ilmoituksen tiedot puhelun vielä soidessa avaamalla puhelimen ilmoituskeskuksen. Puhelun päätyttyä ilmoitus jää ilmoituskeskukseen, josta löydät tiedot myös vastaamattomista puheluista, joten voit kätevästi tarkistaa ketkä ovat yrittäneet tavoitella sinua.

Huomioithan, että soittajan tunnistus vaatii Moontalk-SIM-kortin.

Uusi soittajan tunnistus ei vaadi sovelluksen päivittämistä vaan on automaattisesti käytettävissäsi.

iOS asetukset ilmoitukset
iOS asetukset puhelin

Ohjeet

Puhelimen asetukset – Ilmoitukset

Avaa puhelin asetuksista kohta Ilmoitukset ja Ilmoitustyyli-otsikon alta Moontalk.
Varmista, että ilmoitukset ovat sallittu ja ilmoitusviestit ovat käytössä Lukitulla näytöllä, Ilmoituskeskuksessa sekä Bannereissa.

Suosittelemme bannerien tyyliksi Pysyvää, jolloin ilmoitukset näkyvät lukitulla näytöllä kunnes kuittaat tai poistat ne.

Äänet ja Merkit valinnoilla voit hallita käytetäänkö Mustalinjan ilmoituksissa merkkiääniä tai värinätehosteita.

Asetukset – Puhelin – Tulevat puhelut

Tarkasta asetuksista myös kohta Puhelin ja sen alta Tulevat puhelut. Puhelut tulisi näyttää Bannerina kun puhelin ei ole lukittuna. (Tulevat puhelut näytetään oletuksena Bannerina)

Mustalinja soittajan tunnistus iOS - ilmoituskeskus avattu

Ilmoituksen katsominen saapuvan puhelun aikana näytön ollessa lukittuna

1. Mustalinjan ilmoitus puhelusta tulee näyviin lukitulle näytölle.
  2. Saapuva puhelu näkyy puhelimen koko näytöllä peittäen ilmoituksen.
  3. Pääset katsomaan ilmoituksen vastaamatta puheluun poistamalla puhelimen lukituksen ja swaippaamalla ylös. Näin saapuva puhelu pienenee banneriksi näytön ylöosaan ja näet Mustalinjan ilmoituksen.

Lataa mobiilivaihdevertailu

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Mobiilivaihde vertailu